Contacteer ons

We staan voor u klaar.Vrijblijvende kennismaking?

Een professionele en klantvriendelijke afhandeling van alle dossiers, gecombineerd met een persoonlijke aanpak : dat mag U van ons verwachten!

 

Brugsestraat 30A, 8500 Kortrijk

0485 800 123

056 29 07 07

info@uwwoning.be

facebook

twitter

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Welkom bij Uwwoning /          Vanacker Real Estate BVBA

We leven momenteel in een maatschappij met een overvloed aan keuzes qua beleggingen en spaarmethodes.
En hoewel deze producten via de beste marketingwegen voorgeschoteld worden, bieden ze slechts een beperkte return, nu lager dan ooit.
Dit gecombineerd met het de inflatie is dit een ongelooflijk lage return voor de best verdiende spaarcenten.

Met uwwoning.be zijn we ervan overtuigd dat deze centen een betere bestemming kunnen hebben. Daarvoor ontwikkelen we met uwwoning.be gepaste kant en klare woningen.
Wij geloven nog steeds dat vastgoed de grootste meerwaarde, return en het kleinste risico biedt.

We danken jullie voor het bezoek en kijken al uit naar de volgende ontmoeting,
Graag tot uw dienst,

We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act, but a habit.

Waarom kiezen voor uw woning?


Maximaal rendement voor wie het bestaand vastgoed een meerwaarde wenst toe te kennen. Dankzij onze persoonlijke en doelgerichte aanpak, resulteert elk project -met u als eigenaar- in een optimale situatie, wat zorgt voor ongeziene meerwaarde.

De verkoop van een eigendom of onroerend goed is een complex en emotioneel proces voor zowel de verkoper als de koper. Dikwijls betekent de verkoop of aankoop een nieuwe start voor de betrokkenen.

Uw woning, appartement, handelspand of bouwgrond heeft niet alleen een commerciële maar ook een sociale en emotionele waarde. Bij de bepaling van de juiste aankoop- en verkoopprijs dient rekening gehouden te worden met tal van factoren.

 

 


Indien u uw woning zelf verkoopt dan is het niet eenvoudig deze waarde zelf te bepalen zonder rekening te houden met de emotionele en sociale waarde die het pand voor uzelf heeft.

“Uwwoning” helpt u op een professionele manier de correcte waarde van uw huis te bepalen zodat uw woning niet aan een onverkoopbare prijs in de markt gezet wordt.

We helpen u d.m.v. gerichte publiciteit in de straat, in de geschreven pers en op het internet om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken. Wij ondersteunen U bij het aanvragen van alle wettelijk vereiste attesten zoals bodemattest, elektrische keuring, energieprestatie certificaat, stedenbouwkundige informatie, enz…